De omgeving van onze Gasterij is werkelijk heerlijk. Je kunt dagen wandelen en fietsen met onderweg verscholen pareltjes om te stoppen voor een fijne lunch of een kop koffie met het zonnetje in je gezicht. Tussen Hoogeloon en Hilvarenbeek ligt het bosrijke Landgoed ‘de Utrecht’ met middenin Herberg ‘In den Bockenreyder‘. Een heerlijk boscafé gevestigd in een oude Brabantse boerenschuur.

Plan alvast een mooie wandel- of fietsroute met onze routekaart!

De Brabantse Kempen heeft om en nabij 10 golfterreinen binnen 20 km afstand van de Gasterij. Een waar golfwalhalla!

Gaat u richting prachtige natuurgebieden zoals De Landschotse Heide, Cartierheide, De Pan of de Pals dan passeert U diverse gezellige terrasjes waaronder Herberg Brouwerij De Gouden Leeuw in Vessem, restaurant Divino in Hapert of de Keyser in Eersel.

Ook een dagje grote stad ligt binnen de mogelijkheden. Eindhoven heeft veel te bieden! Met name is het op het oud Philipsterrein gevestigde industriële woon- & winkelpark Strijp – S en Strijp – T een gebied waar de stad trots op is. Hip, design en happening met De Driehoek als middelpunt waar alle stromen van mensen samenkomen om er te lunchen of koffie te drinken, Bezoek dan ook het kleinste koffiehuisje, de conceptstores in oude fabrieken en nieuwe initiatieven, zoals lunch of diner bij Piet Hein Eek.

Eindhoven heeft ook fantastische festivals zoals Glow, de Dutch Design Week en Dutch Technology Week. Diverse musea zijn er te bezoeken waaronder het alom bekende ‘Van Abbemuseum‘. Struin zeker even de agenda van de stad af om te zien wat er gaande is!

Ook in het nabijgelegen Tilburg hebben ze enkele mooie musea zoals het Pont museum of het Textielmuseum. Daarnaast zijn het Havengebied of het Stationskwartier interessante nieuwe ontwikkelingen in deze stad.

Cultuur & historie zijn volop voor handen, niet alleen in de stad. Hoogeloon staat bekend om haar rijke Romeinse historie. De foto’s en verhalen kun je gaan beluisteren en bekijken op diverse plekken in en buiten het dorp.

Geniet vooral. Van de rust, de sfeer, de gezelligheid of van de drukte die je opzoekt.… Doe wat bij je past en stap herboren weer terug je dagelijks leven binnen!